Balletkleding kopen?

www.balletkledingwinkel.com

Balletkleding bij De Balletkledingwinkel

Balletkleding is voor ons een specialiteit. Want wij hebben een balletachtergrond en weten daarom wat zowel een amateurdanseres nodig heeft als een dansdocent. Wij als balletwinkel hebben als missie dat elke klant met een passende dansoutfit tevreden naar buiten gaat. Dat kan varieren van alleen een paar balletschoenen, tot een complete set met balletpakje, danspanty, balletschoentjes, beenwarmers en balletvestje.


Voor feestdagen zoals een verjaardag, sinterklaas of kerst hebben we ook luxere balletkleding. Denk maar eens aan een mooie echte tutu. Kinderen voelen zich hierdoor ballerina's. Als ouders kun je dan buiten de balletlessen om een opvoering van het Zwanenmeer verwachten in de woonkamer!


Volwassenen kunnen ook voor een ballettutu terecht bij De Balletkledingwinkel. Doorgaans wordt de tutu rok apart gekocht van het balletpakje. De meeste kiezen voor het klassieke balletpakje Odette. Dit model heeft dunne bandjes en het balletpak een rimpeltje van voren.


Naast de reguliere balletkleding hebben we tal van andere dansartikelen voor bijvoorbeeld jazzdance, modern, showballet en carnavalsverenigingen. Beoefenaars van jazz zoeken doorgaans bij ons een fijne dansbroek uit.


Onze twee bestsellers zijn de Flex legging en de Fame jazzpants. De eerste is een strakke broek gemaakt van Tactel. Deze stof is betrekkelijk nieuw op de markt en is te vergelijken met de bekendere stof Supplex. De stof is zachter en flexibeler dan katoenlycra en geeft daardoor meer bewegingsvrijheid. In plaats van een strakke elastieken band houdt een brede katoenen tailleband de broek goed op zijn plaats. De kleur zwart is intens en wordt niet vaal.


De jazzbroek Fame is ook erg populair als dansbroek. Deze broek wordt gedragen bij heel veel verschillende soorten dans. De pijp is iets uitlopend zoals dat bij een echte jazzpants ook hoort. De benen lijken daardoor optisch ietsje slanker en langer. Deze broek is gemaakt van katoen/lycra en daardoor kan het transpiratievocht gemakkelijk worden afgevoerd. Hij is te verkrijgen als jazzbroek voor volwassenen en als jazzpants voor kinderen.

increase lifespan

Verder is het assortiment uitgebreid met andere prachtige artikelen, zoals dans- en ballettassen, balletcadeautjes en accessoires gerelateerd aan dans. Zo hebben we een uniek kraamcadeautje voor een meisje: baby balletschoentjes in cadeauverpakking. Dansondergoed voor grotere meisjes en dames om onzichtbaar te zijn onder een balletpakje.


Kwaliteit is belangrijk voor ons en we werken daarom met de bekende merken Dancer Dancewear, Papillon, Sansha, Black Swan en Capezio.