Balletkleding kopen?

www.balletkledingwinkel.com

Over ons

Leuk dat je deze pagina bezoekt! Graag stellen we ons even voor.


Thalia: Ex-danseres, ex-dansdocent. Wilde na het 30ste jaar een carriereswitch maken en heeft De Balletkledingwinkel gestart. Alles wat ze doet is voor haar levensproject het Poezenparadijs.


Mandy: moeder van 2 dansende ballerina'tjes met een grote passie voor mode en dans. Deze dansmeisjes komen geregeld mee naar de winkel om de klanten te entertainen. Mandy's missie: zorgen dat iedereen tevreden de winkel uit danst.


Julia: meertalig wonderkind die de internationale klanten met gemak te woord kan staan. Door haar medewerking wordt onze danskleding over heel Europa verspreid.


Wij houden van deze balletwinkel en van ons leven. Gezelligheid en menselijkheid vinden we belangrijk. Graag zien we dat ook terug in de communicatie met onze klanten. Daarom zijn we niet formeel en kijken we bij een eventueel probleem hoe we het samen kunnen oplossen. Uiteindelijk geeft het ons voldoening als we mensen blij hebben kunnen maken met een mooi balletpakje of een totale dansoutfit. We begrijpen dat dansen expressie geeft aan een bepaald innerlijk gevoel en daar hoort een danspakje bij dat op het lijf is geschreven. Webshop bezoeken en balletkleding kopen: www.balletkledingwinkel.com

Je kunt ons bereiken via email
info@balletkledingwinkel.com

Telefoon:
0031 657868044
Spoedjes: stuur een sms.

Bezoekadres:
Bart van Slobbestraat 25a
6471 WV Eygelshoven
Nederland

Djazz Trading B.V.
Kvk: 67612407

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag 13.00 – 17.00
Bij voorkeur op afspraak.
In de ochtenduren zijn wij op locatie bij balletscholen.