Balletkleding kopen?

www.balletkledingwinkel.com

Balletschoenen Kopen Bij De Balletkledingwinkel

Balletschoenen zijn naast balletpakjes het specialisme bij uitstek van De Balletkledingwinkel. Dit speciale schoeisel is natuurlijk onmisbaar voor elke volwassen ballerina en danseres in de dop! De Balletkledingwinkel heeft een ruime keuze aan balletschoenen voor zowel kinderen als volwassenen. Balletschoenen, ook wel demi-pointes genoemd, zijn er voor iedere voet in stof en leer.


Van het merk Dancer Dancewear zijn er mooie canvas kinderballetschoenen in meisjes-roze te krijgen. Buitengewoon geschikt om als prinsesjes te kunnen stralen tijdens een balletles. De echte roze balletschoentjes passen qua kleur perfect bij de roze balletpakjes en maken de dansoutfit van de jonge ballerina helemaal af. Deze dansschoen met hele zool is van rekbaar canvas en past daardoor perfect om ieder voetje..


De echte leren balletschoenen "Elite" met hele zool van het merk Dancer dancewear behoort tot de bestsellers. Ze zijn verkrijgbaar voor zowel kinderen als volwassenen in de kleuren roze, zwart en wit. Deze roze balletschoenen hebben een prachtige zachtroze tint die perfect matcht bij de danspanty's. Deze kleurencombinatie is uitstekend geschikt voor klassiek ballet. De handgemaakte balletschoentjes van soepel kwaliteitsleer hebben elastieken over de wreef die al reeds zijn vast gemaakt. Super makkelijk, want zo hoef je ze niet meer vast te naaien. Vroeger vonden mensen dit geen probleen, maar tegenwoordig is het voor de meeste mensen niet vanzelfsprekend dat er naald en draad in huis is.


Zwarte en witte balletschoenen zijn er uiteraard ook in verschillende varaties; leer en (elastisch) canvas, splitzool en doorlopende zool. Vele mogelijkheden dus en gemakkelijk te combineren met een balletpak, tutu of balletrokje.


Belangrijk model in het balletschoenassortiment is de Tradition van leer met splitzool. Deze splitzoolballetschoen is gemaakt van soepel leer . De splitzool maakt dat de voet makkelijk maximaal gestrekt kan worden, want door het ontbreken van de zool is er minder weerstand onder de voetzool. Wederom zijn ze te verkrijgen voor zowel een kind als een volwassene, in de kleuren roze en zwart. Een geliefd model bij leerlingen van een amateurschool, maar ook bij professionele danseressen.


Naast leren balletschoenen met splitzool hebben we ook balletschoentjes in splitzool van elastisch canvas. Deze schoen genaamd "Stretch Pro" is nieuw op balletgebied. De meest ideale schoen voor elke danser(es), maar ook erg populair bij de "Les Mills Barre" sporters. Deze professionele balletschoenen hebben een perfecte pasvorm door de sterke stretch stof. Ze zijn geschikt voor elke type voet en passen dus altijd. Deze innovatieve schoen is voor elke danser en danseres en zijn al vanaf kleine maatjes verkrijgbaar.


Voor de echte profesionals en gevorderde amateurdanser die intensief gebruik maakt van balletschoenen is er ook nog de Pro 1C van Sansha. Deze canvas schoen met splitzool heeft een voorgevormde voorzool en een schokabsorberende foam op de hiel. Ze zijn te verkrijgen in 3 verschillende breedte maten; smal, normaal en breed.


Wij van De Balletkledingwinkel hebben de “Stretchpro” als beste getest en adviseren onze klanten om van normaal canvas over te stappen naar een balletschoen van rekbaar canvas. Onze klanten zijn namelijk erg enthousiast over deze nieuwe professionele balletschoenen, dus wij ook!